16-06-03

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De big day. Wat nu weer

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De big day. Wat nu weer hoor ik je zeggen. Net op vrijdag de 13de legden een 40-tal overgebleven "cursisten" hun 5km-test af. Na 10 weken van hard labeur in de zoveelste Start-to-run cursus in ons Belgenlandje werden de sportievelingen getest. M'n vrouwtje was één van de deelnemers aan die cursus en zou ze dus gaan deelnemen aan haar afspraak met de 5 kilometer. Ze was niet de snelste en ook niet de traagste, maar ze deed wat ze moest doen: Volhouden. Net als alle andere. Een dikke proficiat aan alle joggers, man of vrouw; jong of oud. Chapeau en zeker blijven volhouden. En dit nog even tussendoor aan m'n schatje, die snelheid komt nog wel. Keep up the good work.
 
Denk jij, lezer(es), nu dat wil ik ook. Ik wil beginnen met joggen. Dat kan. Voor meer info hieromtrent kan je terecht op volgend mail-adres: miekejogging@hotmail.com
Zij kan jou adressen bezorgen waar je in groep kan beginnen met "start-to-run". Of vraag haar het trainingsschema om het in je eentje of met enkele vrienden te leren.
Zeker doen.
 00:14 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-06-03

viva belgica

Het is er dan eindelijk van gekomen. 2 jaar na datum herhaalt Kim haar prestatie om de finale te bereiken van Roland Garros en omdat Justine nog es graag tegen tegen Clijsters wou tenissen, gaf ze effe tennisles aan la Williams. En zijn we dus zeker van een Belgische overwinning op de French Open. Een waalse of vlaamse speelt al lang gene rol, dat de beste moge winnen. Ik hoop op een spannend matchke tussen de 2 leading ladies van het Belgische tennis.
Nu hoop ik voor die zusjes met hunne dikke nek dat ze beseffen dat ons Kim en Juju de capaciteit hebben om iedereen op het court goe wa kletsen te geven, of denkt Serena nog steeds dat ze Roland Garros 2003 gaat winnen.
De Belgen bijten van zich af op het tennisveld en niet ernaast. En zo hoort het ook.
Chapeau dames. En aan onze heren: jullie tijd komt nog.

21:12 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-06-03

Plopperdeplopperdeplop

Eindelijk was het dan zover. Donderdag 18 April gingen we met ons gezinnetje naar Plopsaland. Sander (3j) deed zeer uitgelaten over deze uitstap en de autorit Herenthout - De Panne was er een van elke minuut die er teveel aan was. Al bij al verliep het ritje naar de kust vrij vlotjes tot enkele kilometers voor de afrit 1a naar Plopsaland. We waren dus niet de enigen die die dag een bezoek brachten aan het land van zovele kindervrienden. Gelukkig hadden we onze tickets reeds gekocht bij het postkantoor zodat verder file-leed ons bespaard bleef en we vlotjes binnen mochten in het land van Plop en al z'n vriendjes van Studio 100.
Op het ontmoetingsplein "vlug" effe een fotoke met Lui en Kwebbel maar toen het Sander z'n beurt was, was ineens de goesting over. Dan gingen we maar op weg naar de vleermuis. Papa was slachtoffer om mee te gaan vliegen. Een heel leuke en plezante ervaring zo te vliegen alleen is het ni zo simpel om in da bakske te klimmen. Toch ni voor ne mens die bijna 2 meter groot is.
Uitgezweefd ging het richting de eendjes van Kwebbel. En wat bleek, ons mama was nu de ideale metgezel. Ondertussen begonnen de buikjes te knorren en werd de paddestoel van Plop vereerd voor een snelle hap. Daarna zowat alles uitgeprobeerd en das veel te veel om op te noemen, maar volgende actiefoto wil ik je zeker niet onthouden.23:30 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |