16-06-03

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De big day. Wat nu weer

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De big day. Wat nu weer hoor ik je zeggen. Net op vrijdag de 13de legden een 40-tal overgebleven "cursisten" hun 5km-test af. Na 10 weken van hard labeur in de zoveelste Start-to-run cursus in ons Belgenlandje werden de sportievelingen getest. M'n vrouwtje was één van de deelnemers aan die cursus en zou ze dus gaan deelnemen aan haar afspraak met de 5 kilometer. Ze was niet de snelste en ook niet de traagste, maar ze deed wat ze moest doen: Volhouden. Net als alle andere. Een dikke proficiat aan alle joggers, man of vrouw; jong of oud. Chapeau en zeker blijven volhouden. En dit nog even tussendoor aan m'n schatje, die snelheid komt nog wel. Keep up the good work.
 
Denk jij, lezer(es), nu dat wil ik ook. Ik wil beginnen met joggen. Dat kan. Voor meer info hieromtrent kan je terecht op volgend mail-adres: miekejogging@hotmail.com
Zij kan jou adressen bezorgen waar je in groep kan beginnen met "start-to-run". Of vraag haar het trainingsschema om het in je eentje of met enkele vrienden te leren.
Zeker doen.
 00:14 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.