04-06-03

Plopperdeplopperdeplop

Eindelijk was het dan zover. Donderdag 18 April gingen we met ons gezinnetje naar Plopsaland. Sander (3j) deed zeer uitgelaten over deze uitstap en de autorit Herenthout - De Panne was er een van elke minuut die er teveel aan was. Al bij al verliep het ritje naar de kust vrij vlotjes tot enkele kilometers voor de afrit 1a naar Plopsaland. We waren dus niet de enigen die die dag een bezoek brachten aan het land van zovele kindervrienden. Gelukkig hadden we onze tickets reeds gekocht bij het postkantoor zodat verder file-leed ons bespaard bleef en we vlotjes binnen mochten in het land van Plop en al z'n vriendjes van Studio 100.
Op het ontmoetingsplein "vlug" effe een fotoke met Lui en Kwebbel maar toen het Sander z'n beurt was, was ineens de goesting over. Dan gingen we maar op weg naar de vleermuis. Papa was slachtoffer om mee te gaan vliegen. Een heel leuke en plezante ervaring zo te vliegen alleen is het ni zo simpel om in da bakske te klimmen. Toch ni voor ne mens die bijna 2 meter groot is.
Uitgezweefd ging het richting de eendjes van Kwebbel. En wat bleek, ons mama was nu de ideale metgezel. Ondertussen begonnen de buikjes te knorren en werd de paddestoel van Plop vereerd voor een snelle hap. Daarna zowat alles uitgeprobeerd en das veel te veel om op te noemen, maar volgende actiefoto wil ik je zeker niet onthouden.23:30 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

weer een plopsaklant die tevreden terugkeerde vergeet de plopkoeken niet!

Gepost door: lonestar | 16-06-03

De commentaren zijn gesloten.